Advertisement

You May Like






Online Service

Web Tools
Escape HTML

Subscribe to RSS through Email:

Enter your email address:



Home arrow Forum
VivoCiti Online Discussion Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Go to bottom Post Reply Favoured: 2
TOPIC: Dont Work
#29
Dont Work 10 Years, 2 Months ago Karma: 0  
Hi friend, I'm testing this great tools.
I have a problem I dont get view in HTML.

When I click in "Launch Internet Explorer", it send for this url "http://localhost/joomlabase" but I dont have anyone joomlabase template or site.

Do you have any explain??

Thanks for help us with this greatest tool.
I promise divulge it.

*Sorry my English, I'm learning
 
Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#31
Re:Dont Work 10 Years, 2 Months ago Karma: 1  
hi Ronildo,

I think it would be nice if you can read through this short tutorial in order for you to have a little bit understanding of the concept of this small tool.

But to simplify it for you, your problem I believe is because you were opening Joomla template and detected by YouCMSAndBlog however it could not find http://localhost/joomlabase address (TrueView mode). You may change this in configuration.xml on the same folder as YouCMSAndBlog exe file.

Hope it helps.

Sunwu
 
Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#33
Re:Dont Work 10 Years, 2 Months ago Karma: 0  
Thanks guy.
Sorry for not read the manual.
 
Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#73
Re:Dont Work 9 Years, 10 Months ago Karma: 0  
Some questions, cause the preview doesn't work for me.
Besides, I read the tutorial but I guess I don't understand everything.

1. I run a local server (xampp)

2. Joomla is installed at localhost/joomla

3. I installed YouCMSAndBlog WYSIWYG IDE3 into c:\programs\cms

4. I changed the configuration.xml (<trueview-http>http://localhost/joomla</trueview-http>

5. When I open a joomla template (localhost/joomla/template/test/index.php) I don't see a trueview preview (it shows 'OFF' in the left corner).

6. When I open one of your sample templates e.g. at BlogTemplateSamples the QuickView works.

7. I really need help!

Thanks in advance
Frank
 
Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#76
Re:Dont Work 9 Years, 10 Months ago Karma: 1  
hi Frank, oh no...
btw, which template you re opening ? 1.0.x or 1.5 ?

If it were 1.5 and since I havent put in as part of the default installation (It mean you will need to download the template from Download section, submitted by one of VivoCiti's member last time) . Also, dont forget to update (register) it inside configuration.xml
 
Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
#77
Re:Dont Work 9 Years, 10 Months ago Karma: 0  
Hi,

it was a 1.5 template, which I tried to open.

I don't understand the meaning of "download the template from Download section". Which template? I thought templates are just layouts.

How can I register joomla 1.5 in the configuration.xml? By keywords? If yes, what keywords?

Sorry, but I'm a totaly joomla newbie.

Once again thanks for your patience and help. And quite sure I will give something back.

Frank

-----------------------------
EDIT

I found the taglist for Joomla 1.5 in the download section, I guess this is what you were talking about? I've downloaded and renamed it to joomla.taglist.xml. As a result the taglist for joomla changed in 'YouCMSAndBlog WYSIWYG IDE'. Great! But still no preview.

http://vivociti.com/component/option,com_remository/Itemid,40/ func,fileinfo/id,93/
 
Report to moderator   Logged Logged  
 
Last Edit: 2008/02/11 09:56 By Sir Frank.
  The administrator has disabled public write access.
Go to top Post Reply
Powered by FireBoardget the latest posts directly to your desktop



or browse in 35 languages:

Subscribe To

 Subscribe in RSS

Follow me...

iBook Network

Top 10 Most Downloaded